Ποιοι Είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς...


ΦΥΤΟΓΩΝΙΑ

Η ιστορία στο χώρο των λουλουδιών ξεκινάει το 1988 .

Ο Αναστάσιος Βολιώτης τελειώνοντας το στρατό και σε ηλικία 19 στα 20 ξεκινάει διαμόρφωση στο περιβόλι του παππού του που  βρίσκετε στο Περιστέρι .Το κτήμα είναι γνωστό στους Περιστεριώτες καθώς ο Μαρμπαγιάννης  με το παρατσούκλι ΜΠΑΜΠΑΛΑΣ εγκαθιστάται εκεί από την Άνδρο  αγοράζοντας το οικοδομικό τετράγωνο το 1910 ,και το δουλεύει από τότε σαν περιβόλι με αγροτικά προϊόντα έχοντας μέσα πηγάδια, στέρνες κλπ.

Σε αυτόν το χώρο ο Τάσος δημιουργεί το Φυτώριο τα πρώτα χρόνια σαν πώληση ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ-ΧΩΜΑΤΩΝ-ΓΛΑΣΤΡΩΝ-ΦΥΤΩΝ και συναφεί ειδών .

Καθώς περνούν τα χρόνια και μαθαίνοντας στη πράξη το Φυτικό Βασίλειο διαμορφώνει υποδομές (θερμοκήπια-σκίαστρα-αυτόματα ποτίσματα) και οτιδήποτε χρειάζεται για το μεγάλωμα, συντήρηση και πώληση των Φυτών. 

Το 1992 κάνει εταιρεία με τον αδερφό του Ιωάννη <ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΟΛΙΩΤΗ ΟΕ> η οποία συντηρείται μέχρι  το 2014 μαζί με τον βοηθό τους Θωμά.

Το 2015 ξεκινάει μαζί με την γυναικά του Ινγκριντ (Ινα) κατόπιν διάλυσης της εταιρίας στον ιδιόκτητο χώρο του την  καινούρια ατομική επιχείριση με την επωνυμία ΦΥΤΟΓΩΝΙΑ.   

 

Ο Τασος το 1988

Η ΦΥΤΟΓΩΝΙΑ σήμερα!