Υπηρεσίες

Μερικές από τις υπηρεσίες μας


Πληροοριες για τα λουλουδια - τα φυτα σας για το σπιτι σας, την βεραντα σας και τον κηπο σας.

Κλάδεμα Φυτών & Δέντρων

Οι κύριοι λόγοι για να κλαδέψει κανείς τα φυτά του ειναι 3:

  1. Για την προώθηση της υγείας των φυτών
  2. Για τη διατήρηση των φυτών για τον λογο που προορίζονται στον χώρο σας.
  3. Για την βελτιώση της εμφάνισης των φυτών

Δημιουργία Συνθέσεων

Φρέσκα λουλούδια, σε μπουκέτα - συνθέσεις - στεφάνια πρωτομαγιάς. Θα βρείτε όλο τον χρόνο στο κατάστημα μας.


Διακόσμηση & Συντήρηση Κήπου

Στο κατάστημα μας θα βρείτε εξειδικευμένες πληροφορίες για την διαμόρφωση - αρχιτεκτονική του κήπου σας, της βεράντας σας, καθώς διαθέτουμε συνεργασία με ένα έμπειρο προσωπικό 30 χρόνια από γεωπόνους, αρχιτέκτονες κήπων και κηπουρούς.


Αυτόματο Πότισμα

ΦΕΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΥ!!! ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΗΣΜΑ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Στον χώρο μας θα βρείτε όλα τα εξαρτήματα αυτομάτου ποτίσματος καθώς και προγραμματιστές (κομπιουτεράκι) για την καλύτερη συντήρηση των φυτών σας και διάφορα εξαρτήματα όπως λάστιχα βεράντας, ταχυσυνδέσμους, ρακόρ,  εκτοξευτήρες και διάφορα μικροεξαρτήματα.


Χώματα - υποστρώματα φυτών

Εξωτερικού χώρου ‘’Advanced Mix 2’’

Οργανικό προϊόν από αποσυντιθέμενα προϊόντα φυτικής προέλευσης, κατάλληλο για φύτευση ανθοφόρων φυτών, θάμνων και δέντρων. Συγκρατεί σημαντικά ποσοστά υγρασίας και εξασφαλίζει το σωστό αερισμό της ρίζας. Χρησιμοποιείται και ως εδαφοβελτιωτικό.

Συνίσταται για : Θαμνώδεις αναρριχώμενες τριανταφυλλιές, ανθοφόρους θάμνους (νυχτολούλουδο, λαντάνα, πολύγαλα, καλλιστήμονα, αρτεμισία, πικροδάφνη κ.τ.λ), αναρριχώμενα (γιασεμί, αγιόκλημα, βοκαμβίλια κ.τ.λ.), αρωματικά – φαρμακευτικά, κωνοφόρα, οπωροφόρα κ.α.

Εσωτερικού & εξωτερικού χώρου ‘’Plan Out’’

Το ‘’Grow Plus’’ είναι άριστο εδαφικό υπόστρωμα με βάση την ξανθιά τύρφη. Προέρχεται από την χουμοποίηση φυτικών ινών, περλίτης, ελαφρόπετρα και ποταμίσια άμμο. Είναι κατάλληλο για την φύτευση ανθοφόρων δένδρων, θάμνων και γαστρικών φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αναπτύσσει ομοιόμορφα τις ρίζες και εξασφαλίζει τον σωστό αερισμό των φυτών.

Συνίσταται για: Άνθη (γκαζάνιες, διμορφοθήκες κ.τ.λ.), ανθοφόρους θάμνους, καλλωπιστικά και κωνοφόρα δέντρα, αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά κ.ά.

Μείγμα για λαχανόκηπο.

Έτοιμο μείγμα για λαχανόκηπο. Προϊόν οικολογικό, πλούσιο σε οργανική ουσία και απολύτως κατάλληλο για την καλλιέργεια όλων των κηπευτικών και των αρωματικών – φαρμακευτικών φυτών. Παρασκευάζεται από χώμα κήπου και υλικά φυσικής προέλευσης τα όποια εξασφαλίζουν θρεπτικά συστατικά (άζωτο, φώσφορο, κάλιο κ.ά.).

Συνίσταται για: Φυλλώδη λαχανικά, βολβώδη λαχανικά, αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά κ.ά.

Φυλλοχωμα – Καστανόχωμα

Είναι φυσικό προϊόν κατάλληλο για ανθοφόρα και γενικά οξύφυλλα φυτά (δέντρα και θάμνους). Εξασφαλίζει στα φυτά ομοιογενή ανάπτυξη, καλό αερισμό της ρίζας, καθώς και επαρκή επίπεδα υγρασίας.

Συνίσταται για: Έρικα, γλυτσίνια, ίλεξ, ιπποκαστανιά, κουμαριά, αμπέλια, τσιτόνια, χαμαικυπάρισσο, ρυγχόσπερμα, στεφανωτή κ.ά.

NUTRI – COMPOST Προϊόν κομποστοποίησης

Το Nutri - Compost είναι ένα εδαφοβελτιωτικό, πλούσιο σε μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά (συμπεριλαμβανομένου του αζώτου, του φώσφορου και του καλίου), οπότε η ανάμειξη του με φυτόχωμα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εγγυάται την άριστη ανάπτυξη των φυτών.

Συνίσταται για: Κάθε είδος φυτό (δέντρα, θάμνοι, άνθη, κηπευτικά κ.τ.λ.) καθώς και για χλοοτάπητες. Ενδείκνυται για οποιαδήποτε κηποτεχνική εργασία.

Υπόστρωμα για ορχιδέες

Το υπόστρωμα για ορχιδέες αποτελείται από το φλοιό δέντρων και κομποστοποιημένα υλικά φυτικής προέλευσης. Είναι το ιδανικό υπόστρωμα για κάθε είδος Ορχιδέας.

Συνίσταται για: Φαλαινόψις, δενδρόβιο, βάντα, κατλέια, ονσίδιο και άλλες ποικιλίες ορχιδέας.

Υπόστρωμα για κάκτους &  παχύτητα

Το υπόστρωμα για κάκτους και παχύτητα αποτελείται από κομποστοποιημένα υλικά φυτικής προέλευσης, τύρφη και ποταμίσια άμμο. Είναι ιδανικό για πολλά είδη κάκτων και παχυφύτων.

Συνίσταται για: Ευφορβία, αλόη, αγαύη, μεσημβριάνθεμο, κρασούλα, εχεβέρια, αιώνιο, σέδο, σταπέλια και άλλες ποικιλίες κάκτων και παχυφύτων.

Καλά χωνεμένη κοπριά

Κοπριά ζωικής προέλευσης. Πλήρως χωνεμένη, κατάλληλη για τη λίπανση κηπευτικών, λαχανικών και οπωροφόρων δέντρων.

Μείγμα χώματος γης & compost

Το έτοιμο μείγμα χώματος γης και κομποστ αποτελείται από επιφανειακό έδαφος και κομποστοποιημένα υλικά φυτικής προέλευσης. Είναι ιδανικό για κηποτεχνικά έργα (φύτευση δέντρων και θάμνων, επαναφύτευση γκαζόν και γέμισμα παρτεριών).

Συνίσταται για: Οπωροφόρα δέντρα, κωνοφόρα δέντρα, αναρριχώμενα φυτά, χλοοτάπητες κ.ά.

Υπόστρωμα τύρφης για φυτά εσωτερικού χώρου ‘’Advanced mix 3’’

Το υπόστρωμα τύρφης και περλίτη για φυτά εσωτερικού χώρου προορίζεται για τη φύτευση και τη καλλιέργεια λουλουδιών.

Ελαφρόπετρα

Η ελαφρόπετρα είναι ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό που εξασφαλίζει την καλή στράγγιση και αερισμό του ριζικού συστήματος και βελτιώνει την δομή του εδάφους.

Περλίτης

Ο περλίτης χρησιμοποιείται σε μείγματα χώματος (στις κηπευτικές εφαρμογές) κυρίως με τύρφη για τη δημιουργία του κατάλληλου υποστρώματος ανάπτυξης των φυλλωδών και ανθοφόρων καλλωπιστικών φυτών σε γλάστρες. Παρουσιάζει τις ιδανικότερες συνθήκες στράγγισης. Αλλά πλεονεκτήματα που παρουσιάζει ο περλίτης στις κηπευτικές εφαρμογές είναι το ουδέτερο pH του, η στειρότητά του και το γεγονός ότι δεν επιτρέπει την ανάπτυξη αγριόχορτων.

Απλή τύρφη

Το θαυμάσιο βελτιωτικό εδάφους τύρφη αποτελείται από ελώδη φυτά σε αποσύνθεση τα οποία όταν έρχονται σε επαφή με το χώμα διασφαλίζουν τον σωστό αερισμό και στράγγιση του ριζικού συστήματος.

Χώμα big bag

Η συσκευασία του ‘’Big Bag’’ Καλύπτει τις ανάγκες για μεγάλη ποσότητα χώματος σε κηποτεχνικά έργα. Στο big bag συσκευαζεται το μείγμα ή η ποιότητα χώματος που θα μας ζητηθεί και μεταφέρεται στο χώρο σας από την εταιρεία μας